Կեռասով թխվածք․ պահպանեք այս բաղադրատոմսը, որովհետև ամբողջ ամառ այն պատրաստելու եք

Բաղադրամասեր

1-ին խմոր ՝  ալյուր 220 գ,

կարագ կամ մարգարին 140 գ,

ձու 1 հատ,

շաքարավազ 70 գ,,

փխրեցուցիչ 1 թ․ գ, 2-րդ խմորի համար ՝  ալյուր 130 գ,

ձու 3 հատ,

շաքարավազ 150 գ,

օսլա (կարտոֆիլի) 40 գ,

փխրեցուցիչ 1,5 թեյի գդալ,

կեռաս 600 գ (առանց կորիզ)

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք այստեղ՝ https://blog.utest.am/hy/post/9357

(Visited 1,481 times, 15 visits today)