Կեռասի օգտակար հատկությունները

8

Կեռասի ամենօրյա օգտագործումը կարող է թեթևացնել սրտանոթային հիվանդությունները, քանի որ այս հատապտուղը ունի բարձր բարենպաստ ազդեցություն ունի մարմնի իմունային համակարգի վրա:

Մասնագետների կարծիքով ՝ կեռասը պարունակում է B վիտամիններ, երկաթ, ֆոսֆոր, ինչպես նաև հակաօքսիդիչներ, որոնք խանգարում են ծերացումը: Հատապտուղը օգտակար է նրանց համար, ովքեր խնդիրներ ունեն աղեստամոքսային տրակտի հետ — արտադրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ պեկտիններ, որոնք օգնում են օրգանիզմից վերացնել տոքսինները, ավելցուկային լեղու թթուները, ռադիոնուկլիդները և ավելորդ բակտերիաները:

Կեռասում կան նաև կարոտինոիդներ, որոնք բարենպաստ ազդեցություն են ունենում մաշկի, տեսողության և մազերի վիճակի վրա, որոնք բարելավում են նյարդային համակարգի հաղորդունակությունը »:

Այնուամենայնիվ, քաղցր հատապտուղը պարունակում է շատ ֆրուկտոզա, հետևաբար, նրանք, ովքեր հետևում են իրենց, պետք է ուշադրություն դարձնեն դրան:

Նյութը հրապարակման պտրաստեց Լավինֆո

Հիշողությունն ու տեսողությունը լավացնող լավ միջոց

27.04.202012131

Ահա մի գործիք, որը վերականգնում է հիշողությունը և տեսողությունը

Հիշողությունը և տեսողությունը բարելավող գործիք պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները.

  • 2 ճաշի գդալ դարչին
  • 3 ճաշի գդալ մեղր
  • 3 կիտրոն
  • 125 գ խրենի արմատ
  • 2 սանտիմետր կոճապղպեղի արմատ

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լավինֆո

Առավոտյան նախաճաշ 5 րոպեում

Անհրաժեշտ բաղադրիչները հետևյալն են՝

Լավաշ 2 շերտ
պանիր-100 գ
կանաչի-70 գ
2 հատ ձու
մի պտղունց աղ
բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակին մանրամասն ծանոթանալու համար դիտեք ստորև ներկայացված տեսանյութը

Նյութի աղբյուր՝/goodlookingnews.ru

Կարդացեք նաև ՝   Հավի բուդը պատրաստելու նոր եղանակ, որի օգնությամբ ստացվում է շատ համեղ և հյութալի միս