ԽՈՀԱՆՈՑ

Օրվա բաղադրատոմսը. Մակարոնի պատրաստման անուշահամ բաղադրատոմս

Պատրաստման եղանակը.

Սոխը մանր կտրատում ենք և տապակում բուսայուղի մեջ 3 րոպե, ապա ավելացնում կտրատված կարմիր տաքդեղը և տապակում ևս 2-3 րոպե:

Ավելացնում ենք աղացած միսը, համեմում աղով, պղեղով և խառնելով տապակում զանգվածը 10 րոպե: Լցնում ենք գինին և շարունակում տապակել ևս 3 րոպե, մինչև հեղուկային մասը գոլորշանա:
Ավելացնում ենք մանր կտրատված մաղադանոսը, ապա լոլիկի մածուկը և տապակում այդպես 4 րոպե:

Մակարոնը խաշում ենք, թափում ջուրը, ապա վրան շաղ տալիս 1/2 ճ/գ ձիթայուղ և լավ խառնում:

Պատրաստում ենք սոուսը: Դրա համար կաթսայի մեջ հալեցնում ենք կարագը, ավելացնում ալյուրը և խառնում մինչև զանգվածի միատարր դառնալը:

Մաս առ մաս ավելացնում ենք կաթը՝ անընդհատ խառնելով սոուսն այդ ընթացքում: Այսինքն՝ պատրաստում ենք ֆրանսիական Բեշամել սոուս:

Հանում ենք սոուսը կրակի վրայից:
Ուղղանկյուն ձևամանի (35*24սմ) հատակին փռում ենք փայլաթիթեղ և լցնում մակարոնի կեսը:

Մակարոնների վրա ենք լցնում սոուսի կեսը և տարածում նրա ողջ տարածքով: Այնուհետև լցնում ենք մսային միջուկը, հավասարեցնում:

Ծածկում ենք մակարոնների մնացած կեսով, ապա վրան լցնում սոուսը:

Ոտեստի վրա շաղ ենք տալիս քերած պանիրը և եփում նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե:

Ինչպես նկատեցիք, մակարոնով ուտեստ «Նեապոլիտանականն» իրենից ներկայացնում է լազանյայի այլընտրանքային տարբերակ: Այն շատ հագեցնող է, հեշտ պատրաստվող և կարող է հրաշալի լուծում հանդիսանալ երեկոյան ընթրիքի համար, երբ չեք կողմնորոշվում ինչ պատրաստել։

Նյութի աղբյուր՝goodlookingnews.ru

Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

Բաղադրամասեր

10 հատ կարտոֆիլին ՝


400 գրամ խոզապուխտ,


200 գրամ պանիր,
300 գրամ կարագ,


200 գրամ թթվասեր,


մաղադնաոսը, աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի


Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը լավ լվանալ և խաշել։ Մեջտեղից կիսել կարտոֆիլը և միջուկը հանել: Կարտոֆիլի միջուկը խառնել կտրատած խոզապուխտի, կարագի, պանիրի և թթվասերի հետ ՝ համեմելով աղով և պղպեղով: Ստացված զանգվածը լցնել կարտոֆիլի մեջ և վրան ավելացնել մաղադանոսը ու դնել ջեռոցը մոտ 10 րոպե:

Նյութի աղբյուր՝goodlookingnews.ru

Կարդացեք նաև

Կարտոֆիլե բաղադրատոմս ՝ ամերիկյան ձևով

admin

Լավաշով պիցցա. Շատ համեղ ու արագ է ստացվում

admin

Միկադոյի պատրաստման ամենաճիշտ ու համեղ տարբերակը

admin

Կարտոֆիլով կարկանդակներ․ Ներկայացնում եմ այս համեղ կարկանդակների պատրաստման եղանակը

admin

Ինչպես ճիշտ եփել բրինձը

admin

Հավի բուդը պատրաստելու նոր եղանակ, որի օգնությամբ ստացվում է շատ համեղ և հյութալի միս

admin

Բզկտած հավով և սնկով ամանորյա աղցան Կարդացեք այստեղ՝

admin

Դարչինի և մեխակի օգնությամբ կարող եք բուժել և վերականգնել վահանաձև գեղձի աշխատանքը

admin

Համեղ տնական տորթ․ Իմ պատրաստածներից ամենատնականը սա է

admin