Եթե 55 տարեկանում ցանականում եք ավելի երիտասարդ տեսք ունենալ, ամեն օր սրանից կերեք

8

Ներկայացված բաղադրատոմսով խառնուրդ պատրաստեք, ընդունեք օրը երեք անգամ ուտելուց 15-20 րոպե առաջ: Երբ այն ավարտվի, կես տարի դադար տվեք: Իսկ այդ ընթացքում կոճապղպեղով թեյ ըմպեք, որի բաղադրատոմսը ներկայացված է ստորև:

Հիմնական խառնուրդ

  • 100 մլ կիտրոնահյութ
  • 200 գ մեղր
  • 50 մլ ձիթայուղ

Կոճապղպեղով թեյ

  • 0,5 թ.գ. քերած կոճապղպեղ
  • 200 մլ եռման ջուր
  • կիտրոն՝ ըստ ճաշակի

Եթե չեք կարողանում խմել առանց քաղցրի, կարելի է չիր կամ լոխում ուտել թեյի հետ, բայց արգելվում է թեյին շաքարավազ ավելացնելը:

Նյութի աղբյուր՝ Lavinfo.com

Կեռասի օգտակար հատկությունները

Կեռասի ամենօրյա օգտագործումը կարող է թեթևացնել սրտանոթային հիվանդությունները, քանի որ այս հատապտուղը ունի բարձր բարենպաստ ազդեցություն ունի մարմնի իմունային համակարգի վրա:

Մասնագետների կարծիքով ՝ կեռասը պարունակում է B վիտամիններ, երկաթ, ֆոսֆոր, ինչպես նաև հակաօքսիդիչներ, որոնք խանգարում են ծերացումը: Հատապտուղը օգտակար է նրանց համար, ովքեր խնդիրներ ունեն աղեստամոքսային տրակտի հետ — արտադրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ պեկտիններ, որոնք օգնում են օրգանիզմից վերացնել տոքսինները, ավելցուկային լեղու թթուները, ռադիոնուկլիդները և ավելորդ բակտերիաները:

Կեռասում կան նաև կարոտինոիդներ, որոնք բարենպաստ ազդեցություն են ունենում մաշկի, տեսողության և մազերի վիճակի վրա, որոնք բարելավում են նյարդային համակարգի հաղորդունակությունը »:

Այնուամենայնիվ, քաղցր հատապտուղը պարունակում է շատ ֆրուկտոզա, հետևաբար, նրանք, ովքեր հետևում են իրենց, պետք է ուշադրություն դարձնեն դրան:

Նյութը հրապարակման պտրաստեց Լավինֆո

Կարդացեք նաև ՝   8 անհավանական հիմարություններ, որ անում են սիրահարված տղամարդիկ