Բժշկություն

6 մթերք որոնք վտանգավոր են սրտի համար, սակայն մենք ուտում ենք գրեթե ամեն օր

Հավասարակշռված սննդակարգը կարևոր է օրգանիզմի նորմալ կենսագործունեության համար: Headinsider.net-ի հաղորդմամբ՝ սրտի և անոթների առողջությունը պահպանելու համար հարկավոր է նվազագույնի հասցնել մթերքի օգտագործումը, որը բացասական ազդեցություն է ունենում դրանց աշխատանքի վրա:

Պանիր: Պանիրը մեծ քանակով ճարպեր է պարունակում, ինչպես նաև՝ խոլեստերին: Եթե հաշվի առնենք նաև այն հանգամանքը, որ պանիրը հաճախ է համադրվում կարագի հետ, օրգանիզմը մեծ քանակով խոլեստերին է ստանում, որը կարող է վնասել առողջությանը:

Կարմիր միս: Մասնագետները խորհուրդ են տալիս օրվա ընթացքում 180 գրամից ավելի միս չօգտագործել: Կարմիր միսը կարող եք փոխարինել ձկով կամ հավով:

Աղ: Մեր կողմից օգտագործվող մթերքը մեծ քանակով աղ է պարունակում, իսկ օրվա չափաբաժինը կազմում է 2.5 գրամ: Ուշադրություն դարձրեք սննդակարգին և նվազագույնի հասցրեք աղի օգտագործումը:

Ալկոհոլ: Չոր գինին օգտակար է սրտի և անոթների առողջությանը, սակայն միայն այն դեպքում, երբ օգտագործվում է չափավոր: Դրա ավելորդ քանակը վերածվում է թույնի:

Թխվածք: Տորթերը, փքաբլիթները, ալյուրից պատրաստված մթերքը մեծ քանակով խոլեստերին են պարունակում: Խոլեստերինի մակարդակի բարձրացումից և բարդություններից խուսափելու համար հարկավոր է նվազագույնի հասցնել այս մթերքի օգտագործումը:

Նյութի աղբյուր՝/goodlookingnews.ru

Եթե Դուք աղիների նորմալ գործելու հետ կապված խնդիրներ ունեքև Ձեզ տանջում է փորկապությունը, ապա այս միջոցը հաստատ կօգնի Ձեզ

Եթե դուք աղիքների նորմալ գործելու հետ կապված խնդիր ունեք, և ձեզ տանջում է փորկապությունը, ապա այս միջոցը հաստատ պետք կգա ձեզ:

Գոյություն ունեն բազմաթիվ դեղամիջոցներ փորկապության դեպքում՝ սկսած դեղահաբերից, վերջացրած մոմիկներով և տարատեսակ օշարակներով:

Այս բաղադրատոմսը լավագույն կերպով կազատի ձեզ փորկապությունից առանց վնասելու ձեր օրգանիզմը:

Բաղադրիչներ

  • 150 գ սև սալորաչիր
  • 150 գ խուրմա
  • 5 բաժակ ջուր

Պատրաստումը

  1. Եռացրեք ջուրը:
  2. Մանր կտրտեք սալորաչիրն ու խուրման:
  3. Երբ ջուրը սկսի եռալ, լցրեք դրանք ջրի մեջ և թողեք՝ եռա 15 րոպե:
  4. Այնուհետև անջատեք կրակը և թողեք՝ սառչի օշարակը մոտ մեկ ժամ:
  5. Պահպանեք սառնարանում՝ փակ տարայի մեջ:

Օգտագործումը

Ընդունեք այս միջոցն ամեն օր՝ նախաճաշից առաջ, 1 ճ/գ: Այն հանգիստ կարող եք օգտագործել այնքան ժամանակ, մինչև կզգաք, որ լիովին ազատվել եք փորկապությունից, փքվածությունից, և աղիքները նորմալ ու ժամանակին են գործում:

Աղբյուր՝ /goodlookingnews.ru/

Կարդացեք նաև

Ինչպես և ինչու են կորոնա վիրուսով վարակվում մարդիկ

admin

Ամենաուժեղ բնական հակաբիոտիկը. Այն ոչնչացնում է վիրուսները, ինֆեկցիաները, պարազիտար հիվանդությունները

admin

Ատամները մաքրելու ճիշտ եղենակ․ Սա ձեզ կօգնի խուսափել ատամնաբուժի այցերից

admin

Անձամբ ես կարողացել եմ նիհարել 5 օրում 7 կգ ՝ բողկի օգնությամբ։ Ահա գաղտնիքը, իմացեք և նիհարեք

admin

Այս համեմունքը իջեցնում է խոլեստերինը, մաքրում է արյունը, լավացնում է արյան շրջանառությունը

admin

Թարխունի օգտակար և կարևոր հատկությունները

admin

Ինչպես բրնձի միջոցով մաքրել մաշկը, ազատվել պզուկներից, հետքերից և սպիտակեցնել ու հարթեցնել այն

admin

Նիհարեք մինչև 20 կգ ՝ դարչինի և մեղրի օգնությամբ

admin

Արյան որակը լավացնելու և երկաթի պակասը կարգավորելու համար ձեզ պետք է այս միջոցը

admin