Կորոնավիրուսով հիվանդները պետք է հեռու մնան այս մթերքներից

1611

Կորոնավիրուսով վարակված հիվանդները պետք է մեծ ուշադրություն դարձնեն իրենց սննդակարգ։     Մթերքները կարող են ինչպես դրական, այնպես էլ բացասական ազդեցություն ունենալ բուժման վրա։ 

Մթերքներ, որոնցից պետք է հեռու մնան կորոնավիրուսով վարակվածները և մինչ լավանալը չուտեն այդ մթերքները։

1․ Երշիկ, նրբերշիկ, կիսաֆաբրիկատներ, ապխտած միս։  

2․ Մայոնեզ, կետչուպններ, անհայտ ծագման սոուսներ  

  3․ Հում ձուկ, սուշի    

4․ Շաքարվազ

Կարդացեք այստեղ՝ https://xohanooc.com/hy/post/15753

Կորոնավիրուսի դեմ պայքարող լավագույն մթերքը

Ուսումնասիրելով խոսի ճարպի հատկոււթյուններ բազմաթիվ մասնագետներ եկել են այն եզրահանգման, որ այն կորոնավիրուսի դեմ պայքարող լավագույն մթերքն է։    

Խոզի ճարպը պարունակում է մեծ քանակությամբ A, E, D, K2 վիտամիններ, ինչպես նաև կարոտին: Այն օգնում է պահպանել դիմադրողականությունը, լավացնում օրգանիզմի տոնուսը։ 

100 միլիգրամ ճարպը պարունակում է 70-100 միլիգրամ խոլեստերին:  

  Խոզի ճարպը պայքարում է օրգանիզմում առկա ինֆեկցիաների, վիրուսների դեմ։ Խոզի ճարպը դրական ազդեցություն է ունենում թոքերի աշխատանքի վրա։  

Այս օրերին խորհուրդ է տրվում սալ ուտել։ Գերմանացի գիտնականները խորհուրդ են տալիս ուտել օրը մինչև 15-20 գ սալ։ Խոզի ճարպի հակացուցումները։    

Շաքարային դիաբետի, լյարդի և ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդությունների, շագանակագեղձի ադենոմայի, ստամոքսահյութի ցածր թթվայնության դեպքում հակացուցված է օգտագործել խոզի ճարպ։

Կարդացեք այստեղ՝ https://xohanooc.com/hy/post/15745

Կարդացեք նաև ՝   Ինչպե՞ս արագ ազատվել այդքան տհաճ բշտիկներից