Իսկ դուք գիտե՞ք, թե ինչ հավ եք ուտում. ողջ ճշմարտությունը ներարկված հավերի մասին, իմացեք թե ինչպես տարբերել

14

Դուք հավանաբար լսել եք, որ շատ արտադրողներ տարբեր քիմիկատների պոմպերով ներարկում են հավերը, որպեսզի դրանք ավելի շատ կշռեն, ավելի լավ տեսք ունենան և ընդհանուր պահանջարկ վայելեն: Մագնիտի աշխատակիցը բոլորին ցույց տվեց, թե ինչպես է դա տեղի ունենում:

Լուսանկարների հեղինակը շղթայի խանութներից մեկում աշխատանքի է անցել, որպես գրիլ խանութի խոհարար: Գրեթե մեկ տարվա ընթացքում ամեն ինչ լավ էր, մինչև այդ սարքը բերվեց :

Սա մեխանիկական ինժեկտոր է մսի և հավի IR-1- ի համար

Ձեզ հետաքրքիր կլինի նաև՝

«Թողե՛ք, թողե՛ք, թողե՛ք ինձ, թողե՛ք, որ խփեմ». «Մեր բակի» ամենակռվարար տղան՝ 21 տարի անց. ՖՈՏՈ

Տեխնոլոգը բացատրեց, որ սա նոր տեխնոլոգիա է: «Մենք ունենք նոր արտադրական տեխնոլոգիաներ, հիմա մենք հավի / մսի պոմպային  աշխատանքներ ենք իրականացնում», — ասաց նա:

Ահա թե ինչպիսի տեսք ունի հավը ներարկումից առաջ և հետո:

Ահա ինչպիսի տեսք ունի ներարկված հավը

Եթե ցանկանում եք տարբերել ներարկված հավը չներարկվածից ապա ուշադրություն դարձրեք նրա չափերին և իհարկե կաշվին, եթե այն ներարկված է , ուրեմն մաշկի վրա անցքեր կլինեն:

Ուշադիր եղեք և կլինեք առողջ:

Աղբյուր՛ infosarm.ru