Ահա, թե ինչ կկատարվի ձեզ հետ 24 ժամվա ընթացքում, եթե մեկ պճեղ տապակած սխտոր ուտեք..

21

Դուք դեռ չե՞ք փորձել տապակած սխտոր, փորձեք և օրգանիզմը շատ շնորհակալ կլինի

Սխտորը մոլորակի ամենաօգտակար մթերքներից է: Եվ շատերը սխտորն օգտագործում են հում վիճակում:

Սխտորը կարգավորում է արյան բարձր ճնշումը, կարգավորում է խոլեստերինի մակարդակը, պայքարում է սրտի իշեմիկ հիվանդության դեմ, կանխում է ինֆարկտը, աթերոսկլերոզը:

Տապակած սխտորը ևս շատ օգտակար է: Եթե 6 ատամիկ տապակած սխտոր,ապա 24 ժամում օրգանիզմում տեղի կունենա հետևյալը:

1-ին ժամ հետո սխտորը մարսվում է օրգանիզմում և վերածվում է մարմնի համար սնունդի: 2-4 ժամ հետո սխտորը օգնում է օրգանիզմին պայքարել ազատ ռադիկալների հետ:

Ձեզ հետաքրքիր կլինի նաև՝

Ես կամ ինձ եմ սպանելու, կամ իմ երեխուն տանողին. Իջևանում ձերբակալվածի մայր

4-6 ժամ հետո ակտիվանում է օրգանիզմից ավելորդ հեղուկի դուրս բերումը: 6-7 ժամ հետո սխտորի հակաբակտերիալ հատկությունները ընկնում են արյան հոսքի մեջ: 8-10 ժամ հետո սննդարար նյութերը կարևոր դեր են խաղում բջջային մակարդակում:

10 – 24 ժամվա ընթացքում օրգանիզմում սկսվում է խորը մաքրման գործընթաց, կարգավորվում է խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ, զարկերակները մաքրվում են և պաշտպանում է օրգանիզմը սիրտ-անոթային հիվանություններից, ամրապնդում է իմունային համակարգը, կանխում է ծանր մետաղերի թափանցումը իմունային համակարգ, ամրապնում է ոսկորները, հանում է հոգնածությունը:

Աղբյուր՛ infosarm.ru